Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pro zájemce o faustball

Chcete si vyzkoušet tuto hru ? Chcete hrát v místě bydliště ?

Můžete se obrátit na CfA a domluvit konkrétní pomoc pro nově vznikající oddíl. Přijedeme na besedu, herní ukázku, domluvíme Vaši účast na tréninku ...

Chcete si vyzkoušet tuto hru a zapojit se do přípravy bundesligového týmu FaC Zdechovice ?

 Pokud bydlíte v blízkosti tréninkového centra ve Zdechovicích, můžete se zapojit přímo do tréninků s tímto týmem. Můžete využít i jednoho z termínů společného soustředění širších výběrů žen a mužů a přijet si tuto hru vyzkoušet. I my máme zájem o rozšíření hráčské základny.

NABÍDKA nově vzniklým klubům a školám :

Pokud se rozhodnete založit tým - dospělých ,popř. dětí - můžete se obrátit na Českou faustballovou asociaci, která Vám ráda pomůže s materiálním zajištěním pro začátek provozu tohoto sportu - míče, pásky. Žádné jiné materiální vybavení není pro náš sport potřeba !!! Z Vaší strany je však potřeba nadšení a ochota se něco naučit. Česká faustballová asociace - po dohodě s Vámi- může zajistit i herní ukázku u Vás ve škole, v obci.  

Spolupracujeme s výrobci míčů - rakouskou firmou Sportastic. Partnerem Českého faustballu je výrobce sportovního oblečení dánská firma Hummel. Můžeme zajistit vybavení hráčů Vašeho nově vzniklého klubu. Stačí se zaregistrovat na webu CfA, popř,kontaktovat CfA.