Jdi na obsah Jdi na menu
 


OLYMPIA DECATHLON

Projekt , který připravila CfA se svými partnery - ČOV , firmou HUMMEL a reprezentanty ČR se jmenuje OLYMPIA DECATHLON.  Svou úspěšnou premiéru měl v sezoně 2016-2017. 

I v nové sezoně - 2022- 2023 se mohou školy zapojit do projektu, který nabízí vedle sportovní přípravy i zájezdy na faustballové mezinárodní akce - v roce 2023 to budou finálové turnaje Ligy evropských faustballových mistrů v hale, Mistrovství světa U 18 , Mistrovství světa mužů v Německu a pokud se týmu FaC Zdechovice podaří zajistit si účast ve finálovém turnaji Ligy mistrů, přibude v nabídce i finálový turnaj Ligy mistrů v ČR.

Cílem projektu je přivést školy a školní děti k většímu zájmu o aktivní sport. V průběhu školního roku- 10 měsíců - se děti seznámí s deseti sporty. Budou mít možnost si je vyzkoušet, trénovat s reprezentanty, seznámit se s pravidly a změřit síly s jinými týmy a vrstevníky. Podstatnou součástí a základním prvkem Decathlonu je i FAUSTBALL.  Nejlepší faustballové týmy pak změří své umění v červnovém turnaji  " OLYMPIA DECATHLON - SVĚTOVÉ HRY".

 

Zájemci o realizaci projektu se mohou přihlásit na CfA